About

ABOUT

Marine Service Loosdrecht is sinds 1973 gevestigd aan de Oud Loosdrechtsedijk te Loosdrecht onder de naam van Jachthaven Loosdrecht.
Eerst alleen als een jachthaven met een werkplaats waar op kleine schaal reparaties aan schepen werden uitgevoerd.
In 1978 is Jachthaven Loosdrecht officieel Volvo Penta Dealer geworden, en in 2016 zijn wij ook officieel Honda Marine dealer.
Sinds 2008 zijn wij 1 van de 6 Volvo Penta Leisure Centers binnen de Benelux geworden.

Sinds januari 2015 hebben Tom en Noor de Wit het service bedrijf overgedragen aan Olaf Böhm & Marieke de Wit en in september 2016 is de naam gewijzigd in Marine Service Loosdrecht, een naam die we werkzaamheden en denkwijze van het service bedrijf veel beter omvat. Samen met de rest van de medewerkers vormen zij nu het team van Marine Service Loodrecht.

Ons team van technische medewerkers beschikt over alle noodzakelijke kennis om alle technische problemen op te lossen, zowel elektronisch als mechanisch.
Voor dit technische team staan er 3 volledig uitgeruste servicewagens klaar waarmee we op locatie al het onderhoud en de meeste reparaties kunnen uitvoeren. 

Onze collega’s in de winkel kunnen u uitstekend adviseren over de onderdelen en accessoires die u nodig heeft om uw motor zelf te onderhouden. Uit onze voorraad kunt u de meeste onderdelen direct meenemen.

Wij zijn u graag van dienst, bij u aan boord, of bij ons in Loosdrecht,
Team Marine Service Loosdrecht

 

 

 

scroll up